Od starice tražili 5000 kuna za istjerivanje vraga iz kuće

policajac-policija (1)

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 37 godina i ženom starosti 52 godine. Sumnja se da su 19. siječnja u Ivancu okrali ženu starosti 72 godine, stoji u redovnom dnevnom policijskom izvješću.

Kako je utvrđeno, do kuće oštećene žene je došla 52-godišnjakinja sa djetetom i zatražila novac kako bi joj iz kuće istjerala vraga.

Nakon što joj je vlasnica dala iznos od nekoliko stotina kuna, otišla je u podrumsku prostoriju po namirnice koje bi joj još dala, za koje je vrijeme 52-godišnjakinja iz novčanika oštećene otuđila iznos od preko tisuću kuna.

Osumnjičena se nakon nekoliko dana vratila do kuće oštećene, zajedno s 37-godišnjim muškarcem, kojom prilikom su od nje tražili iznos od 5 000 kuna radi istjerivanja vraga iz kuće. Oštećena je pristala i zajedno s njima otišla u grad, kako bi na bankomatu podigla traženi iznos, no isto nije uspjelo zbog problema s bankovnom karticom. Protiv osumnjičenih policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar