ZABA vraća ratu kredita

Zagrebačka banka je u svoju ponudu uvela gotovinske kredite s povratom jednog anuiteta za klijente koji su uredni u plaćanju.

Zagrebačka banka je od 2. listopada svoju ponudu kunskih gotovinskih kredita proširila dodatnom pogodnosti – povratom u visini jednog anuiteta za klijente koji su uredni u otplati kreditnih obveza u Zabi. Ovu pogodnost klijenti mogu iskoristiti za kunske gotovinske kredite čiji je iznos veći od 50.000 kuna, a rok otplate veći od 36 mjeseci.

Zaba je klijentima uvela mogućnost da nakon 12 mjeseci uredne otplate gotovinskog kredita, imaju pravo, u bilo kojem trenutku, zatražiti povrat sredstava u visini jednog anuiteta. Pravo na povrat sredstava klijent može zatražiti jednom tijekom otplate kredita.

Klijent sam odabire način na koji želi povrat sredstava: isplatom na go!card Mastercard karticu ili uplatom na kreditnu partiju. Ako klijent nema go!card Mastercard karticu, a želi isplatu na karticu, ona će mu biti izdana bez naplate upisnine i članarine za prvu godinu korištenja. Uvjet da banka vrati iznos u visini jednog anuiteta je da je klijent bio uredan u podmirenju svojih obaveza koje ima prema Zabi.

Gotovinski kredit s povratom jednog anuiteta odobrava se uz fiksne kamatne stope važeće za gotovinske kunske kredite: 7,15% za rokove otplate do 5 godina, 7,45% za rokove otplate do 7 godina i 8,05% za rokove otplate do 10 godina. Također, ne plaća se naknada za obradu kreditnog zahtjeva.

Ponuda gotovinskog kredita s povratom jednog anuiteta dostupna je do 31. prosinca, a više
informacija o ponudi gotovinskog kredita možete pronaći i na www.zaba.hr.

Ostavi komentar