Noćas poplavio Zagreb: Tijekom sanacije poplave preminuo vatrogasac!

Davor Kovačić
Davor Kovačić

Tijekom jedne od intervencija sanacije jučerašnje poplave u Zagrebu preminuo je jedan vatrogasac. Riječ je 53-godišnjem Davoru Kovačiću, članu DVD-a Kustošija.

– Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca. Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53- oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad!

Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći.

Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja – stoji na stranici zagrebačke vatrogasne postrojbe.

Ostavi komentar