Nesvakidašnji gost došao u studio Dobro jutro, Hrvatska

HRT zgrada

Emisije uživo najzahtjevniji su novinarski formati jer se mnogo toga u njima ne može predvidjeti. Upravo jedna takva situacija dogodila se jutros na HRT-u tijekom emisije “Dobro jutro, Hrvatska”. Gledatelje su ovog utorka kroz emisiju vodili Zlata Muck Sušec (38) i Davor Meštrović (54) kojima se u studiju pridružio jedan neočekivani gost, izvješćuje Večernji list. 

Riječ je o malenom gušteru koji je privukao pozornost voditelja, a oni su ga odmah poželjeli što bolje vidjeti.  – Toliko je dobro ovdje u studiju da nam je došao mali gušterčić. Pobjegao nam je sad, možda traži mamu – komentirala je tijekom odjavne špice voditeljica Zlata ovu nesvakidašnju situaciju.

Emisiju su odjavili uz pjesmu ”Što si u kavu stavila”, a dok je pjesma svirala u pozadini,, kamerman je zumirao malenog guštera koji je šetao po studiju. Svi su se čudili kako je ušao na Prisavlje, a voditelj Meštrović u jednom je trenutku i kleknuo kako bi ga pokušao fotografirati, no u tom trenutku ispala mu je kutijica od mikrofona. Ova simpatična i nesvakidašnja situacija sve je dobro nasmijala, i voditelje i ekipu iza kamere, ali i gledatelje pred televizijskim ekranima.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/neocekivani-gost-dosao-u-studio-dobro-jutro-hrvatska-voditelji-mestrovic-i-muck-u-cudu-ga-gledali-1601456 – www.vecernji.hr

Ostavi komentar