Nenad Klepač novi je predsjednik Uprave varaždinske Vindije

Vindija

Nadzorni odbor Vindije imenovao je novu upravu koju čine Tamara Drk-Vojnović, Dubravka Drk Mravlinčić, Saša Vojnović i Alan Mravlinčić, a za predsjednika je izabran dosadašnji član uprave i direktor komercijalnog sektora, Nenad Klepač, stoji u dopisu varaždinske tvrtke koje je nedavno ostala bez svog osnivača i dugogodišnjeg direktora Dragutina Drka.

Riječ je o iskusnom menadžeru koji je čitavu karijeru, više od 30 godina proveo u Vindiji. Novoizabrani tim nastavit će upravljati sustavom koji danas objedinjuje ukupno 13 tvrtki članica te broji oko 3700 zaposlenih.

Povodom imenovanja predsjednikom Uprave, Nenad Klepač najavio je nastavak razvoja i ostvarenja vizije prehrambenog lidera te istaknuo važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom regionalnog značaja.

-Vindija je danas u nacionalnim i regionalnim razmjerima sinonim za kvalitetu, kontinuitet i višedesetljetnu tradiciju, a među prioritetima držimo očuvanje domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Tim putem nastavit ćemo ostvarivati viziju moderne, konkurentne, inovativne prehrambene kompanije, izjavio je Nenad Klepač

Ostavi komentar