Naša missica Paula Percač dobila više od 3.000 glasova za Miss Medija

Paula Percač
Paula Percač dobila je veliki broj glasova i za Miss Medija i uvjereni smo da ulazi u Superfinale

Sasvim se približila završna večer u kojem se bira Miss Hrvatske koja će predstavljati našu zemlju na Miss svijeta 2017. Finale se održava 26. rujna u Zadru, a danas su sve finalistice stigle u hotel Ilirija u Biogradu na Moru koji je njihov domaćin do završetka izbora.

No, prije samog finala izbora Miss Hrvatske, djevojke su prošle pripreme gdje se sa svojim mentorima pripremaju za natjecanje u pet kategorija: Sport & Fitness, Talent, Intervju, Multimedija i Top Model. U svakoj kategoriji djevojke su bodovane, one najbolje s 50, 30 odnosno 20 bodova, te njih 7 s 10 bodova. Pobjednice pojedinih kategorija direktno ulaze u superfinale izbora za Miss Hrvatske.

Još nisu poznati svi rezultati, ali naša predstavnica, prelijepa Paula Percač iz D. Kraljevca odlično je kotirala i ostvarila zavidne rezultate. Isto vrijedi i za glasovanje za Miss Medija koji je priredio dnevnik.hr koji je organizirao glasovanje za Miss Medija i u kojem je naša Miss Međimurja iako dolazi iz županije s najmanjim brojem stanovnika i potencijalnih glasača zauzela izvrsno treće mjesto s preko 3.000 glasova.

Sudjelovanjem u anketi proteklog tjedna imali ste priliku birati vašu Miss – Miss Medija. Do subote 23. rujna u 12 sati u anketi je glasalo 23.450 osoba. Najviše glasova, njih čak 4.747, osvojila je Miss Brodsko-posavske županije Valentina Jackiv. Lijepa Valentina osvojila je titulu Miss Medija i time se plasirala izravno u finale. Drugo mjesto pripalo je Miss Šibensko-kninske županije Antei Lei Luketi s osvojenih 3.985 glasova, a treće Međimurki Pauli Percač s 3.015 glasova, objavio je u subotu dnevnik.hr. Valetnica Jackiv zahvaljujući ovom pobjedom ušla je izravno u Superfiale finalne večeri.

Tako je Paula još jednom potvrdila status jedne od finalistica koja je zaslužila da uđe u Superfinale završne večeri u Zadru, u kojem će nastupiti 10 djevojaka među kojima će biti nova Miss Hrvatske 2017.

Finalnu večer ljepote voditi će Davor Garić, a u glazbenom programu nastupaju: mlada violinistica Sarah Puškaš, Emina Arapović i Sandi Cenov.

Angelica Zacchigna, aktualna Miss Hrvatske, predati će krunu novoj Miss Hrvatske koja putuje u kineski grad Sanya gdje se održava Miss svijeta 18. studenoga, predstojeći utorak u završnoj večeri Miss Hrvatske, u Ilirijinom event prostoru Arsenal u Zadru.

Držimo fige da to bude upravo naša Međimurka Paula.

Ostavi komentar