Naš mladi pjevač otvorio dušu: Prije pet godina otklonjen mi je tumor

Dino Jelušić
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Mladi pjevač Dino Jelusić, koji je posljednjih godinu dana osvojio srca brojnih Hrvata nakon briljantnog nastupa u showu ‘Zvijezde pjevaju’, na društvenim je mrežama objavio šokantan detalj iz njegovog privatnog života.

– Na današnji dan prije 5 godina uklonjen mi je tumor ispod glasnica. Uopće se nisam plašio dok nisam počeo razmišljati o tome da postoji mogućnosti da nakon operacije više ne pjevam. To mi je prošlo kroz glavu dok sam bio na stolu čekao svoj red. To nije bio čvorić na glasnicama od iscrpljenosti, bilo je drugačije –  objavio je Jelusić.

– Ovo sam ja u Ljubljani, radim na solo snimci 2014. godine. Morao sam odraditi sve vokale prije operacije jer sam imao zadan rok. U jednom trenutku moji dečki iz benda nisu mogli snimiti sve instrumente za ovo pa sam ja odradio i bubnjeve i bas i gitare i vokale na 2-3 pjesme. Luda vremena. Zahvalan sam što je sve prošlost – napisao je pjevač koji svakim danom sve više oduševljava svoje obožavatelje.

Podršku su mu pružili i njegovi obožavatelji koji su za Dinu imali samo lijepe riječi.

– Što reći?… Dino, ti uvijek ponovo iznenadiš čovjeka na dobar način… Već sam ti stotinu puta poželjela svu sreću ovoga svijeta, jer si mlad, a veliki borac i radnik… Najviše te poštujem i cijenim kao osobu koja nikada ne odustaje… Samo i dalje budi takav, jer te svi mi zbog toga i volimo. Glas ti je nevjerojatan, a kao glazbenik si potpuno kompletan, pjevaš, sviraš, skladaš, pišeš stihove… Ma super si! Bravo i sretno u karijeri koju tako pomno gradiš! – napisala mu je jedna obožavateljica.

Dino je publici postao poznat nakon 2004. godine, kada je sa svojom pjesmom ‘Ti si moja prva ljubav’ osvojio prvo mjesto na dječjoj Euroviziji.

Ostavi komentar