Najskuplji i najgledaniji film na Netflixu, ujedno i najgledaniji film u Hrvatskoj

Izvor: Pixabay

Film The Gray Man najgledaniji je sadržaj na Netflixu ovog tjedna, a gledatelji su proveli 88.5 milijuna sati gledajući ga. Osim na globalnoj razini, The Gray Man najgledaniji je i u Hrvatskoj. Riječ je o najskupljem Netflixovom filmu u povijesti, a u akcijskom trileru vide se i ljepote hrvatske obale, izvještava N1.

Uspjeh filma vjerojatno iznenađuje kritičare koji su ga žestoko popljuvali. Iako je u film uloženo mnogo novca te u njemu glume brojne zvijezde, film je doživio fijasko kod kritike. “Ovo je triler koji su napravili ljudi koji znaju od čega se sastoji dobar triler, ali ga ne znaju napraviti sami”, napisao je kritičar Barry Hertz iz Globe and Maila.

Netflix je u film uložio rekordnih 200 milijuna dolara, a film prati agenta CIA-e Courta Gentryja (Gosling) kodnog imena Sierra Six, koji otkriva mračnu tajnu organizacije u kojoj radi.

U filmu prikazane čari otoka Mljeta

U filmu se pojavljuje i hrvatski otok Mljet. Naime, kada u prtljažnik automobila Ana de Armas strpa Ryana Goslinga, koji glumi CIA-inog operativca kojeg traže međunarodni plaćeni ubojice, gledatelji Netflixa mogu vidjeti ljepote naše obale. U jednom trenutku vidi se otok Mljet iz zraka, no mnogi Hrvati kritizirali su to što se na otoku nalazi dvorac kojeg inače ondje nema.

Ostavi komentar