Najbolji strijelci Hrvatske opet u Čakovcu: U zračnom pištolju Karlovčani iznenadili favorite

streljaštvo

Po drugi put u sklopu najbolji hrvatskih liga u streljaštvu 1A i 1B lige, svi najbolji naši strijelci stigli su u Čakovec na streljanu SRC Mladost.

U subotu su na vatrenoj liniji bili najbolji hrvatski klubovi u gađanju zračnim pištoljem i zračnom puškom.

Najprije se pucao pištolj. Nažalost, ni drugi put na domaćoj streljani naši predstavnici iz SK Alzas Čakovec nisu uspjeli pucati svoj najbolji meč sezone. Međutim, to je uspjelo strijelcima karlovačkom Policajca koji su ovim čakovečkim nastupom i uvjerljivo osvojenim prvim mjesto zapravo stekli važne bodove prednosti u borbi s našim čakovečkim klubom za treće mjesto. Bez obzira što danas nisu bili previše raspoloženi “pištoljaši” Osijeka i Dalmacijacementa odlučivati će o naslovu državnog prvaka.

Konačan poredak 4. kola (Čakovec): 1. Policijac Karlovac – 1707, 2. Osijek 1784 – 1692, 3. Dalmacijacement Osijek 1689, 4. Alzas Čakovec 1658 itd.

Najraspoloženiji od čakovečkih Alzasovaca bio je Ivica Takač koji je pogodio odličnih 568 krugova, međutim dva druga člana tima: Hamer i Kralj nisu bili raspoloženi i pucali su ispod svojih mogućnosti.

U ženskom dijelu natjecanja 1A lige nastupila je jedina naša “pištoljašica” Natalija Vugrinec Kikelj iz Alzasa Čakovec i pogodila je solidnih 530 krugova što je bio 7. rezultat natjecanja.

streljaštvo
Održano je i 4. kolo 1A lige za žene u gađanju zračnim pištoljem

Uvjerljivu pobjedu u ekipnom dijelu slavila je ekipa Dalmacijacementa

Poslijepodne se održava i natjecanje u sklopu 4. kola 1A lige u gađanju zračnom puškom, a rezultate ćemo donijeti nakon završetka.

Foto: Marijan Novak

Ostavi komentar