Na grah u Čakovec dolazi i predsjednik SDP-a Davor Bernardić

Davor Bernardić
Davor Bernardić tradicionalni je gost na Prvomajskom druženju u Čakovcu

Na proslavu Međunarodnog praznika rada koji će se u srijedu, 1. svibnja 2019. godine održati u jezeru podno Starog grada u Čakovcu, dolazi i predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske Davor Bernardić.

Dolazak predsjednika stranke očekuje se u 12:00, a izjave za novinare planirane su u 12:30 sati, najavili su iz čakovečkog gradskog SDP-a.

4000 porcije graha i Noćna smjena

Povodom Međunarodnog praznika rada, SDP Grada Čakovca i Međimurske županije inače i ove godine organizira tradicionalno prvomajsko druženje uz besplatni grah i glazbu podno zidina Starog grada. Osigurano je preko 4 tisuće porcija graha, a okupljene građane zabavljat će glazbeni sastav Noćna smjena.

Program u jezeru Starog grada u Čakovcu, u srijedu 1. svibnja počinje u 10:00. Dođite i budite dio najveće i najstarije proslave Međunarodnog praznika rada u Međimurju, poručuju iz čakovečkog SDP-a.

SDP organizira proslavu i u Murskom Središću i Novakovcu 

U isto vrijeme GO SDP Mursko Središće prvomajsko druženje organizira u dvorištu Caffe bara Jama s početkom u 10:00, dok Općinska organizacija SDP Podturen svoje prvomajsko druženje organizira u Društvenom domu u Novakovcu s početkom u 16:00, priopćili su na kraju iz SDP-a.

Ostavi komentar