Mladić (20) napao i silovao staricu (85) u Slavoniji

starica
Ilustracija Foto: Pixabay

Mladić (20) s orahovačkog područja prošlog je tjedna, točnije u noći s ponedjeljka (26. listopada) na utorak napao i silovao staricu (85) koja na orahovačkom području živi sama, piše Večernji list.

Naime, ušao joj je u kuću, fizički je napao i silovao te pobjegao, a nesretnu staricu pronašli su poznanici koji su idući dan došli redovno je obići, neslužbeno doznaje portal ICV.
Odmah su pozvali hitne službe koje su pomogle nesretnoj starici, a policija je u rekordnom roku otkrila počinitelja.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru o slučaju se oglasilo na službenim stranicama DORH-a te ga u nastavku u cijelosti prenosimo:

– ŽDO 30. listopada 2020. donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (2000.) zbog počinjenja kaznenog djela silovanja iz čl. 153. st. 2. u vezi st. 1. Kaznenog zakona. (4. 11. 2020.) Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 20-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo 26. listopada 2020. između 2 i 2.30 sati u jednom mjestu na području Virovitičko-podravske županije na štetu oštećenice.

Iz ŽDO-a Bjelovar potvrdili su za Večernji list i da je “mladić pušten da se brani sa slobode jer nije bilo zakonske osnove da se sucu istrage predloži određivanje istražnog zatvora.” Završnu riječ o ovom mučnom slučaju dat će sud.

Ostavi komentar