MASAKR U ZAGREBU: Još nije poznato što je ubojicu Igora Nađa navelo na monstruozni zločin koji je zgrozio Hrvatsku

Na Facebook profilu jako je mnogo fotografija ubojice Igora Nađa i njegove partnerice Maje koju je kao i njezinu užu obitelj ubio u petak navečer Foto: Facebook

O slučaju šesterostrukog ubojstva u Zagrebu koji je zgrozio hrvatsku javnost ne prestaje se govoriti. Cijelo jutro pristižu reakcije šokiranih građana, ali i političara. Svi su zgroženi zločinom kakav Hrvatska ne pamti.

Ubijeno šest osoba, među njima i desetogodišnje dijete, koje je partnerica od ubojice imala iz ranije veze. Što je navelo Igora Nađa da počini pokolj, zasad nije poznato, ali ono što se zna o njemu jest da je rođen 1983. godine u Vukovaru, a od 2017. godine prijavljen je na adresi u Cimermanovoj ulici, gdje se zločin i dogodio. Također doznajemo da je prije tri godine prijavljivan zbog remećenja javnog reda i mira.

Jedna od žrtava je partnerica od ubojice Maja Tojagić, s kojom je ubojica imao dijete koje je jedino sinoć poštedio, no ubio je njezina desetogodišnjeg sina Paola. Osim svoje partnerice, ubio je njezina oca Dragoslava, majku Filjku, sestru Josipu i njezina partnera.

Na Majinom Facebook profilu nalazi se mnoštvo fotografija s počiniteljem koje upućuju na to da je bila s njim u ljubavnoj vezi. Također je na nekoliko slika ubojica s 10-godišnjim dječakom, kojeg također nije poštedio, već ga je također likvidirao kao i sve odrasle osobe koje su u tom trenutku bile u skromnom stanu na Kajzerici, piše Večernji.hr.

Policija je nakon opsežne potrage vrlo brzo locirala ubojicu, u zagrebačkom kvartu Brezovica, gdje je opkoljen i pozvan da se preda. U tom trenutku počinio je samoubojstvo rekao je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić.

Rašić je za RTL danas kazao da je ubojica počinio ovo teško kazneno djelo kratkim vatrenim oružjem. Završen je očevid, ali policijski načelnik nije želio još ništa govoriti o motivu zbog čega je počinjen ovaj težak zločin.

Veći broj medija donosi da je ubojica živio na rubu zakona, iako je samo jednom prekršajno kažnjavan. Također se navodi da bi jedan od motiva mogao biti ljubomora ili nešto slično.

 

Ostavi komentar