Košarkaši Međimurja bore se za 2. mjesto u Drugoj ligi, ove subote u Čakovcu Labrada

KK Međimurje
Košarkaši Međimurja u aktualnoj sezoni Druge lige

Približava se kraj se sezone u Drugoj košarkaškoj ligi, a naš predstavnik Međimurje bori se za 2. mjesto s Koprivnicom. Do sad je odigrano 14 kola.

Nikakvih problema košarkaši Međimurja nisu imali u domaćoj utakmici protiv Virovitice koja na tablici ima isti učinak kao i posljednji Radnik (Virovitica je pretposljednja) s 3 pobjede i 11 poraza. Počelo je lagano, “dizelaški”, tako je i završila prva četvrtina (17:13), no u drugoj su se domaći košarkaši zagrijali na radnu temperaturu i završavaju poluvrijeme rezultatom 42:25. U drugom poluvremenu pojačavaju do konačnih 25 koševa viška.

Uz mlađeg Kranjčeca dvoznamenkasti su još bili po broju koševa Ostoja, Horvat i Krajačić.
Međimurje dijeli drugu poziciju na tablici zajedno s Koprivnicom s kojom imaju skoro od 2-0, pa samim time imaju prednost u plasmanu ako bi završili na kraju lige s istim brojem pobjeda. Na tablici je uvjerljivo vodeći Podravac koji je vrlo blizu osvajanja naslova prvaka četiri kola prije kraja.

U 15. kolu Međimurje opet igra kod kuće, a protivnik je zagrebačka Labrada. Utakmica je na rasporedu ovu subotu na Prvoj osnovnoj školi u Čakovcu. Početak je u 17:30. (bh)

Ostavi komentar