Kamp GNK Dinamo Zagreb od 18. do 22. lipnja u Međimurju

Dinamo kamp
Dinamov kamp održat će se od 18. do 22. lipnja u Međimurju

Jedna od najboljih europskih nogometnih škola ona od hrvatskog prvaka GNK Dinamo Zagreb već neko vrijeme surađuje s imenjakom NK Dinamo Domašinec, odnosno tamošnjom Školom nogometa Dinamo-Zelenko.

Suradnja rezultira brojnim zajedničkim aktivnostima, a jedna od njih je Dinamov kamp kojeg će voditi pet trenera iz njihove škole nogometa, a koji će se od 18. do 22. lipnja održati u Međimurju točnije na igralištima u pet međimurskih mjesta: Domašincu, Novakovcu, Turčišću, Gardinovcu i Dekanovcu.

– Pozivaju se djeca rođena u periodu od 2003. do 2013. godine da se prijave na Dinamov kamp. Treninzi će se održavati u popodnevnim satima. Sudionici će biti podijeljeni u pet uzrasnih kategorija i trenirati će pod stručnim nadzorom petorice trenera GNK Dinamo.
Donacija za kamp iznosi 200 kn s time da svaki sudionik kampa dobiva Dinamovu majicu s grbom i natpisom Dinamo – kamp 2019. Tehničku pomoć u organizaciji kampa pružit će nogometna škola Dinamo-Zelenko. Treninzi će se održavati na igralištima u Dekanovcu, Domašincu, Gardinovcu, Turčišću i Novakovcu. Prijave se primaju do 17. lipnja 2019 godine na broj mobitela: 098/1739 080 ili 091/4269 640, te na e-mail: [email protected], poručili su iz Škole nogometa Dinamo-Zelenko koji je tehnički organizator Dinamovog kampa u Međimurju.

 

Ostavi komentar