17.3 C
Čakovec
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Kako je bilo na PPP: Park je ponovo oživio

U petak u popodnevnim satima imali smo se prilike podružiti u podosta punom parku. Moramo priznati da nas je ugodno iznenadio park pun ljudi. Osim što je bilo lijepo i sunčano vrijeme, ljudi su se zabavljali igrajući razne društvene i sportske igre.

Zapravo to je bio i cilj ekipe iz Prostora i Društvenog centra. Okupiti ljude i ponovno pokazati da se u parku smije družiti i uživati. Program je trajao od 18 do 21 sat i organizatori su više nego zadovoljni.

– Ideja se rodila unazad par godina dok smo mi kao društvo poslije zime odlazili u park da uživamo na suncu, otvorenom prostoru i prirodi  te smo često boravili u parku i igrali se s frizbijem, hula hoopom, vježbali žongliranje itd. S vremenom smo primijetili da smo jedni od rijetkih koji provode vrijeme u parku i da tu i tamo dođe koji čudan pogled što to radimo.  Ideja PPP-a je da pokažemo ljudima da je u redu družiti se i boraviti u parku jer park je namijenjen za ljude. Organizatori PPP-a su Platforma za Društveni centar Čakovec i Centar za mlade Čakovec, ističe Tena Vrzan.

Event je bio testnog tipa no već se prvi događaj pokazao uspješnim. Nadam se da će ova inicijativa potaknuti ljude da borave u parku i bez organizacije takvih događaja, izjavila je Tena Vrzan, organizatorica PPP-a.

Ostatak galerije pogledajte na: https://www.mnovine.hr/foto/posle-posla-park/

Fotke: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,176FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE