Kako do stipendije od 27.200 eura za američki studij ugostiteljstva i turizma

Ako vas zanima karijera u ugostiteljstvu i turizmu, a završavate srednju školu ili ste je zvršili u posljednje dvije godine, stipendija za američki studij od 27.200 eura bi vas mogla zanimati.

U suradnji s Adriatic Luxury Hotels, liderom u segmentu luskuznog hotelskog poslovanja u Hrvatskoj, RIT Croatia organizira natjecanje kojim će pet najboljih kandidata nagraditi vrijednim stipendijama za američki studij Service Managementa.

Pobjednik natjecanja osvaja punu stipendiju od 27.200 eura. Prijave traju do 11. travnja, a objava dobitnika stipendija održat će se 5. svibnja 2023. g.odine.

Stipendija u vrijednosti od 27.200 eura pokriva ukupne troškove školarine, a natjecanju za stipendiju mogu pristupiti svi kandidati iz Hrvatske i okolice koji su u završnom, četvrtom razredu srednje škole ili koji već imaju završenu četvorogodišnju srednju školu u posljednje dvije kalendarske godine.

Američki studij Service Managementa, koji je predmet dodjele čak pet vrijednih stipendija, studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma.

Više informacija o natjecanju dostupno je ovdje.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE