“Jelenko u srcu”: Dario Šarić oduševio svoje pratitelje posjetom Farmi jelena u Jurovčaku!

Lijepo nedjeljno poslijepodne u međimurskim bregima, hrvatski NBA-ovac Dario Šarić iskoristio je za posjet Farmi jelena, na kojoj je hranio divlje životinje koje su se jako udomaćile na ovom našem međimurskom izletištu.

Njegova jučerašnja objava na vrlo praćenoj Facebook stranici: “Jelenko u srcu”, oduševila pak je stotine njegovih pratitelja koji su lajkali fotografiju na kojoj hrani mladog jelena.

“Jelenko” je inače poznata dječja serija uz koju smo odrasli mnogi od nas, a očito i Dario koji se ovog puta sam uvjerio u plahost ovih životinja.

Inače, hrvatska košarkaška reprezentacija i njezin izbornik Aleksandar Petrović i ove godine su izabrali Terme Sveti Martin kao idealnu bazu za napad na još jedan vrhunski rezultat, a to je što bolji plasman i nadamo se napad na medalju na predstojećem EP-u. Naša reprezentacija u dvorani međimurskih Termi obavlja zadnju fazu priprema, a za desetak dana slijedi i prva utakmica protiv Mađarske u našoj skupini koja se igra Rumunjskoj.

Nedjelja je bila jedan od posljednjih dana kada su se naši reprezentativci mogli opustiti i kada su slobodan dan mogli potrošiti za neku svoju slobodnu aktivnost. I dok je Dario ostao u Međimurju i izabrao posjet Jurovčaku, drugi naš reprezentativac iz NBA Bojan Bogdanović skoknuo je do Zagreba i pogledao Hajduka protiv Rudeša.

Kao što je poznato Farma jelena, jedan od najjačih izletničkih aduta u gornjem Međimurju i nalazi se nedaleko od Termi Sveti Martin, na živopisnim brežuljcima Jurovčaka i Grabrovnika.

Robert Perhoč zajedno sa svojom obitelji uzgaja jelene, lopatare, muflone i divlje svinje. Sve zajedno ima blizu 200 grla, a nedavno je ovo izletište obogaćeno i s Lovačkom kućom kojom je obogaćena turistička ponuda.

Farma jelena u Jurovčaku
Farma jelena obitelji Perhoč

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE