Jedna ju masirala, a druga krala, opet žrtva starija osoba

policija
Ilustracija

Jedna ju masirala, a druga krala, opet žrtva starija osoba. Dogodilo se u Varaždinu, a lako bi se dogodilo bilo gdje, jer starije osobe olako vjeruju prevarantima. U srijedu oko 13.15 sati, nepoznate su počiniteljice okrale 79-godišnjakinju iz Varaždina, izvijestili su iz Policijske uprave varaždinske.

Prema prijavi, oštećena je žena pustila u stan nepoznatu žensku osobu koja joj je ponudila uslugu masaže. Za vrijeme trajanja navedene usluge, druga je nepoznata žena ušla u stan te iskoristivši zauzetost oštećene, iz jedne od prostorija otuđila razni zlatni nakit i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počiniteljica navedenog kaznenog djela.

Iz PU Varaždinske ovom prilikom ponovno skreću pozornost građanima, a posebno osobama starije životne dobi, da u svoje domove ne puštaju nepoznate osobe, niti nasjedaju na ponude za masažom i sličnim uslugama. Pozivaju građane da o takvim događajima odmah obavijeste policiju na broj 192.

 

Ostavi komentar