Iza odbojkaša Međimurje-Centrometala odlična sezona

OK Međimurje Centrometal
Odbojkaši Međimurje Centrometala odigrali su odličnu sezonu

Odbojkaši Mladosti uvjerljivo su svladali i u drugoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske naše Međimurje-Centrometal s 3:0 u Atonu Nedelišće i zasluženo se plasirali u finale. U prvoj utakmici u Domu odbojke na Savi također je bilo 3:0.

Tako o naslovu prvaka Hrvatske odlučuje opet dvije Mladosti: zagrebačka i iz Kaštele. Prvu utakmicu uvjerljivo je dobila Mladost Zagreb.

Sam plasman u polufinale razigravanja za prvaka Hrvatske sjajan je rezultat za naše odbojkaše iz Črečana. Iza njih je odlična sezona, napravili su u ovoj značajan korak dalje i ugodno iznenadili.

Centrometal je inače i u drugu utakmicu polufinala protiv Mladosti opet ušao hrabro i poveo s 4:3. Tada su Mladostaši servisima počeli raditi prednost. Prijem međimurske momčadi nije bio dobar i onemogućavao je bolju igru u napadu. Prvi set završio je 25:12. No domaći su se trudili i gledatelji su burni popratili svaki njihov dobar potez.
Drugi set bilo je sličan, gosti su dominirali servisom, domaći pokušavali uraditi čim više. I ovdje je Centrometal na početku vodio 5:4. Nije potrajalo, završilo je 25:15.
U trećem setu trener Novak priliku za igru dao je i ostalim igračima, pa i najmlađima Vidoviću i Jengiću. Promjene su bile i kod Mladosti. U tom trećem setu Centrometal je skupio opet 12 poena.
Dobro popunjene tribine kraj utakmice dočekale su pjesmom za domaće igrače, te ih time nagradile za odlično odigranu sezonu.
U drugom polufinalnom susretu Mladost Ribola Kaštela bila je uvjerljiva protiv Rijeke i u gostima s 3:0. Tako će dvije Mladosti opet odlučivati o naslovu prvaka Hrvatske.
Naši nemaju što za žaliti jer je i ovo polufinale sjajan uspjeh za međimursku odbojku.

Ostavi komentar