Ivica Kostelić: ‘Janica je rodila sina Oskara , porođaj je prošao dobro…’

I dok mi u Međimurju još uvijek čekamo radosnu vijest i rođenje prve bebe u 2019. godini, u slavnoj skijaškoj obitelji već slave. Naime kako prenose 24. sata i Story, Janica Kostelić rodila je sina Oskara.

Bivša skijašica Janica Kostelić (36) dobila je najljepši poklon 1. siječnja – rodila je sina Oskara. Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom prije sat vremena, piše Story. Bivša sportašica postala je majka četiri dana prije svog rođendana.

– Sve je u redu prošlo. Na vožnji sam s biciklom pa ne znam sve detalje – rekao je njezin brat Ivica Kostelić (39) za 24sata.

Janica se u trudnoći osjećala odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće.- Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze – rekla je bivša sportašica nedavno za Story. Dodala je kako se veseli što će u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru.

foto: Igor Šoban/PIXSELL

Ostavi komentar