I u susjednoj Varaždinskoj županiji kradu alat i zlatni nakit

policija

Tijekom proteklih dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježeni su slijedeći događaji:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 22-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 21. do 22. ožujka u Hrašćici provalio u spremište alata iz koje je otuđio motorni agregat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 69-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 19. ožujka u mjestu Šaša iz obiteljske kuće otuđio zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 22. ožujka oko 16.15 sati u Šemovcu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Muškarac starosti 33 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Bartolovca u smjeru Zamlake. Vozilom je započeo skretati u lijevo, a da nije propustio vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera i zadržavalo smjer kretanja. Tom prilikom je došlo do udara vozila iz suprotnog smjera kojim je upravljao 66-godišnjak. Ozljede su zadobile putnice iz vozila starosti 15 i 35 godina. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Ostavi komentar