HRVATSKI NOGOMETNI KUP: Ispali i Međimurje i Nedelišće

Loša srijeda za međimurske predstavnike u Hrvatskom nogometnom kupu, kvalifikacijskom pretkolu za ulazak u glavni ždrijeb. Mladost iz Petrinje izbacila je na domaćem terenu Međimurje s uvjerljivih 3:0, dok je Nedelišće izgubilo na domaćem terenu od Slavonije iz Požege 0:2.

Međimurje je neugodno iznenadilo s rezultatom, iako nakon isključenja vratara Jesenovića i Marića u nastavku, s dva igrača manje nisu mogli promijeniti stanje stvari na terenu i domaćin je uz hat-trick Lovrića ušao među 32 kluba ovosezonskog kupa.

Nedelišće je dugo vremena minimalno zaostajalo za gostima iz Požege, koji su pred kraj potvrdili prolaz. Domaći nisu iskoristili i veliku prednost, jer su gosti već nakon dvadesetak minuta igre dobili crveni karton i ostali s igračem manje na terenu. U tom trenutku bilo je 0:0, ali umjesto vodstva domaćina, do kraja poluvremena poveli su gosti 0:1. U nastavku domaći nisu uspjeli poravnati, štoviše, sredinom drugog dijela, dobili su još jedan zgoditak za pobjedu Slavonije 0:2.

Ostavi komentar