Gradska tržnica Varaždin sutra djelomično počinje s radom!

Od sutra, u subotu 28. ožujka u 8 sati otvara se djelomično Gradska tržnica Varaždin za prodaju poljoprivrednih proizvoda i prehrambenih artikala. Prodaja će biti organizirana u skladu s preporukama nacionalnog stožera Civilne zaštite te uz stroge mjere zaštite od zaraze koje će provoditi djelatnici Gradske tržnice i Civilne zaštite Grada Varaždina.

U vremenu od 8 do 13 sati raditi će sve trgovine prehrambenim proizvodima, kao i mliječna hiža, a za prodaju će biti otvoren i prostor s klupama ali isključivo na gornjem, natkrivenom i zatvorenom dijelu tržnice. Klupe na donjem dijelu tržnice neće se koristiti. Dozvoljena je prodaja isključivo hrane i presadnica povrća. Prodaja cvijeća nije dozvoljena.

Na prostor unutarnje zatvorene tržnice će biti propuštano po dvadesetak ljudi istovremeno, a u prostor mliječne hiže desetak kupaca bez dužeg zadržavanja.

Mole se građani da prilikom kupnje na tržnici koriste zaštitne maske, te da drže razmak od drugih posjetitelja i prodavača od minimalno 2 metra.

 

 

Poštivanje mjera zaštite od zaraze bit će strogo nadzirano, a o tome će se izvještavati nadležne službe radi daljnjeg reguliranja rada tržnice.

 

 

Ostavi komentar