FOTO: Međimurski studenti tulumarili na tradicionalnoj svojoj fešti u Zagrebu, a posjetili ih Bandić i Posavec

U poznatom zagrebačkom klubu Roko, međimurski su studenti dočekali novi semestar i obaveze na fakultetu tradicionalnom Međimurskom studentskom feštom.

Predsjedništvo Udruge studenata Međimurja organiziralo je tako i ove godine 16. Međimursku feštu na kojoj se svake godine okuplja mnoštvo međimurskih studenata i njihovih prijatelja. Isto tako, mislili su i na svoje prijatelje iz Međimurja te su organizirali autobus koji je vozio na liniji Čakovec/Prelog – zagrebački klub Roko.

Ovu Međimursku feštu nije mogao propustiti ni naš župan Matija Posavec koji nam je poželio vrlo uspješnu novu akademsku godinu te ugodnu zabavu na fešti. Uz njega, dobrodošlicu u Zagreb poželio nam je i gospodin gradonačelnik Milan Bandić sa svojim suradnicima. Na fešti su bili i članovi Zavičajnog društva Međimurja na čelu s predsjednicom Brankom Prišlić.

A kako bi fešta bila na vrhuncu pobrinuli su se mladi međimurski dečki iz „Privatt banda“ koji su cijelu večer studente držali na nogama, u pjesmi i plesu, što je sve pomno zabilježila fotografijom naša fotografkinja Karla Taradi.

Udruga studenta Međimurja zahvaljuje se svim studentima, uzvanicima i prijateljima što su još jednu Međimursku feštu učinili odličnim mjestom za druženje, zbližavanje i zabavu. Na fešti se vidimo sljedeći semestar, a s našim projektima i aktivnostima nastavljamo uskoro!

(Lovro Horvat)

Ostavi komentar