FOI od ponedjeljka prelazi na online održavanje nastave

Nastava FOI online
FOI od ponedjeljka uvodi online nastavu

U skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Ministarstva zdravstva, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike od ponedjeljka, 16. ožujka  u potpunosti prelazi na online modele održavanje nastave, priopćili su s tog fakulteta.

Obzirom da je FOI jedan od vodećih u Hrvatskoj po primjeni e-učenja, tako je postao i jedan od prvih fakulteta u Hrvatskoj koji je uspio u potpunosti pripremiti module za online održavanje nastave, i to za sve predmete na sveučilišnim i stručnom studiju.

Obzirom na negativne trendove širenja koronavirusa i korona bolesti kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, Fakultet organizacije i informatike je krajem veljače ove godine, započeo pripreme za intenzivnije izvođenje online nastave.

Nastava će se za sve studente FOI-ja u Varaždinu i svim centrima stručnog studija u Sisku, Zaboku i Križevcima odvijati isključivo putem vlastitog sustava za e-učenje i pripadajućih servisa, a modeli nastave bit će prilagođeni specifičnim potrebama pojedinih predmeta.

Ostavi komentar