Evo gdje možete pratiti u Međimurju tv prijenos dvoboja Dinamo – Ferencvaroš

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mađarski prvak Ferencvaroš stiže ovog utorka na noge Dinamu, u sklopu prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Zagrebački modri večeras od 20 sati na Maksimiru, po prvi put u novoj sezoni utakmicu kvalifikacije za Ligu prvaka igraju pred svojim navijačima, s obzirom na kaznu koja je odrađena protiv prvaka Gruzije, u prethodnom kolu kada nije bilo gledatelja.

Međutim, po svemu sudeći tribine danas neće biti do kraja popunjene, jer su najave da će biti oko 15.000 gledatelja, od čega 1500 vatrenih mađarskih navijača koji stižu u Zagreb posebnim vlakom.

Već je poznato da nažalost HTV nema pravo na prijenos utakmica hrvatskih predstavnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka, odnosno Europsku ligu, pa ljubiteljima sporta i nogometa ne preostaje ništa drugo nego da se snalaze. Posebice oni koji nemaju internetske pakete ili ne primaju putem DVB-T mađarske kanale.

Uglavnom, tv prijenos utakmice Dinamo – Ferencvaroš možete pratiti od 20 sati na Areni 1 ili na mađarskom programu koji se može uloviti i u Međimurju putem antenskog sustava i DVB-T na njihovom specijaliziranom programu mađarske nacionalne televizije – M4 Sport.

Ostavi komentar