Eksplodirao kamion kod Karlovca: Jedna osoba poginula, s kuće pao dio fasade

eksplodirao kamion
Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell

Oko tri sata ujutro u naselju Popović Brdo u okolici Karlovca, eksplodirao je kamion, pri čemu je smrtno stradala jedna osoba, donosi večernji.hr.

Iz PU karlovačke provode očevid kako bi utvrdili što je uzrokovalo eksploziju, ali i tko je osoba koja je pritom izgubila život.

 – U karlovačkom prigradskom naselju Popović Brdo noćas oko 2:55 došlo je do eksplozije teretnog vozila koje je bilo parkirano pri čemu je smrtno stradala nepoznata osoba. Promet županijskom cestom zatvoren je zbog očevida, kazali su u PU karlovačkoj.

Kako neslužbeno doznajemo, kamion koji je eksplodirao pripadao je mještaninu Milanu B. koji se bavio prodajom drva za ogrijev.

Mještani ne znaju što je uzrok eksploziji koja je uništila kamion, ali sumnjaju da je osoba koja je uzrokovala eksploziju poginula na mjestu događaja. Vlasnik kamiona bio je na mjestu gdje mu je uništen kamion i kazao je da nije u svađi s nikime i ne zna tko bi mogao napraviti tako nešto.

Obzirom da je kamion bio parkiran uz obiteljsku kuću, u eksplozoji su nastala i oštećenja na kući; osim popucalih prozora, otpao je i dio fasade te crijepa. Sreća u nesreći je bila što obitelj u trenutku eksplozije nije bila u kući. Osim na obiteljskoj kući Milana B., stakla su popucala i na nekim susjednim kućama. Uz policiju, uzroke eksplozije istražuju i forenzičari iz Zagreba.

Ostavi komentar