Drama u Saboru: Branimir Bunjac izgubio živce, prijetio smrću!

Zastupnika Živog zida Ivana Pernara noćas je iz sabornice izbacila straža, a živce je zbog toga izgubio njegov stranački kolega Međimurac Branimir Bunjac Naime, u Saboru je do kasno u noć trajala rasprava o SDP-ovoj interpelaciji o radu Vlade na provedbi strukturnih reformi, a incident se dogodio oko 1 sat.

Ivan Pernar govorio je o Ivi Sanaderu pozivajući ga da prestane šutjeti i progovori o HDZ-ovim crnim fondovima, a zbog toga je dva puta dobio opomenu. Nakon što je izbacio Pernara, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić opomenu je dao i Branimiru Bunjcu koji ga je prozvao za povredu Poslovnika jer je ”kukavički poslao stražu da izbaci Pernara”.

Na Brkićevu konstataciju da ima repliku, Bunjac mu je uzvratio: – Kome ću govoriti, svetom Petru, je li pametnjakoviću? Zbog toga je zaradio opomenu.

Bunjac je na kraju izgubio živce. – Dosta toga, sram vas bilo – nemate pravo na to. Mrš, još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se – nećeš živ izaći odavde! Mrš, smeće, mrš! Majmune jedan – galamio je na stražu koja je iznosila Pernara.

– Ovo je Hrvatski sabor, ovo su vam vrijednosti i EU i NATO-a, ovo je politika zapadnog imperijalizma kojem je sve podređeno, dame i gospodo… – vikao je Pernar dok su ga iznosili iz Sabora, a usput je sve snimao mobitelom.

Foto: HRT Scrrensho

Ostavi komentar