Dora Pajić napustila čakovečki Zrinski i pristupila ambicioznom Osijeku

Nakon Stele Posavec, danas hrvatske seniorske reprezentativke, njezina  ‘nasljednica’, još jedna talentirana igračica ŽRK Zrinskog koja igra srednjeg vanjskog i članica je hrvatske juniorske reprezentacije, Dora Pajić napustila je čakovečki klub i karijeru nastavlja u ambicioznom ŽRK Osijek.

Nakon što je pristupila osječkom klubu, mlada Čakovčanka objasnila je razloge za prijelaz u Osijek.

– Dobila sam poziv od direktora kluba koji mi je objasnio koje su ambicije kluba, a i moja želja da se uz igranje rukometa školujem u Osijeku. Naime nakon završene gimnazije u Čakovcu želja mi je bila da upišem Kineziološki fakultet i to mi se poklopilo u Osijeku. Koliko je meni poznato, unazad dvije godine me već prate iz Osijeka, pogotovo trener Jasmin Mrkonja, a  ujedno se to poklopilo s mojim daljnjim školovanjem. Osim toga ambicije mojeg novog kluba su velike tako da u slijedećoj sezoni se očekuje da budemo u samom vrhu i da idemo u Europu.
S obzirom na pojačanja koja su došla u tvoj novi klub realno je da budete uz bok Podravci?
– Vjerujem da to možemo postići jer osim mene došlo je još pet novih igračica, vjerujem sve redom pojačanja. Na meni je da opravdam povjerenje ljudi koji su me doveli u Osijek,  Naravno ne smijem zaboraviti i zahvaliti svom matičnom klubu ŽRK Zrinski ,u kojem sam prošla sve uzraste, i iako sam još uvijek mlada dobila potrebito seniorsko iskustvo, a i zaigrala i za juniorsku reprezentaciju Hrvatske

Ostavi komentar