Dejan Buvač primio odlikovanje predsjednika Milanovića

Dejan Buvač odlikovan je redom hrvatskog pletera za izniman doprinos u kulturno-umjetničkom amaterizmu i očuvanju kulturnog nasljeđa Međimurja.

Danas je ovdje tridesetak ljudi  i udruga, koji su odlikovani zbog toga što su ostvarili rezultate koji su mjerljivi. Po tome se razlikuju od svih onih koji rade, koji predano daju sebe da bi postigli nekakav cilj u zajednici ljudi koju nazivamo društvo, rekao je jučer predsjednik Republike Zoran Milanović na svečanosti u Uredu predsjednika Republike na kojoj je uručio odlikovanja zaslužnim umjetnicima, znanstvenicima, gospodarstvenicima, udrugama, sportašima, sportskim izbornicima i trenerima.

Svaki posao, svaka ljudska aktivnost, ako je humana i zakonita, ima svoj smisao, svoje poslanje i cilj, dodao je predsjednik Milanović te čestitajući odlikovanima na postignućima rekao da su mnogi među njima još uvijek dovoljno mladi, aktivni i puni ambiciji za nova dostignuća.

Ono što danas nagrađujemo može nastati samo iz ambicije, osobne ljudske ambicije, od koje na kraju krajeva i sve počinje, zaključio je predsjednik.

Redom hrvatskog pletera odlikovan je i Dejan Buvač za izniman doprinos u kulturno-umjetničkom amaterizmu i očuvanju kulturnog nasljeđa Međimurja.

FOTO: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić, Dario Andrišek

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

U Prelogu igrajte odbojku na pijesku

Nove lopte za nogometne klubove

Liklin pojačao Radnik