Dario Vizinger iz Nedelišća u rodnom Međimurju u U-21 hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Dario Vizinger, hrvatski U-21 reprezentativac iz Nedelišća

Hotel Castellum je baza, a Međimurski nogometni savez domaćin mini-pripremama U-21 hrvatske nogometne reprezentacije u Čakovcu za odigravanje prijateljske utakmice u Mađarskoj i kvalifikacijske za EP protiv San Marina.

Nakon dužeg vremena, ponovno će jedan međimurski igrač imati priliku da zaigra za U-21 reprezentaciju Hrvatske. Na spisku novog izbornika Igora Bišćana tako se našao Dario Vizinger (21) koji je u rodnom Čakovcu prvi put obukao opremu U-21 reprezentacije (na slici). 

Proslavljeni igrač i uspješan trener Igor Bišćan, koji je pred nekoliko dana imenovan izbornikom Hrvatske U-21 2. listopada 2019. godine, Vizingera je odmah stavio na spisak U-21 reprezentacije koja će se inače za nadolazeće dvije utakmice pripremati u Čakovcu.

Uoči priprema reprezentacije relorteri Međimurskih novina razgovarali su s vodećim strijelcom Prve slovenske lige, koji igra u velikoj formi i koji je izrazio veliko zadovoljstvo što je opet u krugu reprezentativaca, u kojem su i njegovi brojni suigrači s kojima je već igrao u mlađim reprezentativnim selekcijama.

Veliki razgovor s mladim međimurskim nogometašem donosimo u petak u tiskanom izdanju Međimurskih novina.

Nadamo se debiju Vizingera u dresu U-21, na predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Mađarske, koju će mlada reprezentacija odigrati 11. listopada. Nekoliko dana kasnije, mladi Vatreni otputovati će u San Marino na nastavak kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo 2021. Utakmica sa San Marinom na rasporedu je 14. listopada. 

Spisak igrača koji dolaze u Čakovec: vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić; braniči: Domagoj Bradarić, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Boško Šutalo, Matko Zirdum, Marin Šverko; veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Kristijan Bistrović, Luka Hujber, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper, Neven Đurasek; napadači: Sandro Kulenović, Mario Ćuže, Antonio Marin, Ivan Dolček i Dario Vizinger. 

Kako su zbog ozljeda, otpali Sosa i Majer aktivirani su pretpozivi Ivanu Posavcu i Borni Bogojeviću. 

Ostavi komentar