Zaključani bicikl ukraden u Čakovcu

krađa bicikla
Ilustracija

U srijedu 21. ožujka, u popodnevnim satima, u Čakovcu, iz stalka za bicikle u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj je ukrao zaključani bicikl.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

– I ovom prilikom podsjećamo da Policijska uprava međimurska trenutno ima nekoliko desetaka pronađenih bicikala kojima su vlasnici nepoznati. Njih se najčešće pronalazi odbačene na raznim mjestima, a nisu prijavljeni kao ukradeni. Ovom prilikom pozivamo građane kojima su ukradeni bicikli, a propustili su krađu prijaviti, da svakodnevno mogu doći u najbližu policijsku postaju i prijaviti ukradeni bicikl i provjeriti nalazi li se njihov bicikl među pronađenima. Također, pronađeni bicikli mogu se pogledati na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, na poveznici/linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=124810 i internetskim stranicama Policijske uprave varaždinske http://varazdinska.policija.hr/MainPu.aspx?id=271245 – kažu iz PU međimurske.

Ostavi komentar