Učenik pretukao profesora na maturalnoj zabavi

tučnjava šake
Ilustracija

Profesor Obrtničke škole Koprivnica sinoć je teško pretučen na maturalnoj zabavi u koprivničkom Hotelu Podravina! Zatražio je liječničku pomoć u Općoj bolnici.

Prema neslužbenim informacijama, potvrđene su mu teške tjelesne ozljede, piše podravski.hr.

Malo je točnih informacija što se sinoć na maturalnom balu u Koprivnici doista dogodilo. Navodno je cijelom slučaju kumovao alkohol, a izvori medija pričaju i kako je profesor provocirao te, pučki rečeno, pokupio batine od učenika kojem je vjerojatno prekipjelo. Kako se šuška, profesor je doslovce nokautiran udarcem šakom u glavu.

Glasnogovornik PU koprivničko – križevačke Dražen Laljek potvrdio je kako policijski službenici postupaju prema dojavi i provode kriminalističko istraživanje.
– Za sada mogu kazati kako je jedna osoba ozlijeđena i da naši službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Više o svemu nakon što policija obavi svoj posao – služben je bio Dražen Laljek.

Kako je Podravski čuo od nekih učenika, profesor je svojim ponašanjem prevršio svaku mjeru, bio je napadan, skidao se, bio degutantan i nametljiv. Učenik ga je udario i potukao se s njim, navodno isprovociran uvredama.

Ostavi komentar