U teškom sudaru poginuo 27-godišnjak

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 19. veljače oko 16.35 sati na državnoj cesti D-35 u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi, smrtno je stradao mladić starosti 27 godina.

Za sada je neutvrđeni vozač upravljao osobnim vozilom iz smjera Lepoglave u smjeru Ivanca, te je započeo radnju nepropisnog pretjecanja vozila kojim je u istom smjeru upravljao 49-godišnjak, a da se prije nije uvjerio da tom radnjom ne ometa normalno kretanje vozila koja dolaze iz suprotnog smjera.  Naime, policija ne zna je li vozio poginuli mladić ili 44-godišnjak koji se bori za život.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg lijevog djela vozila u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz smjera Ivanca u smjeru Lepoglave upravljao 35-godišnjak.

Nakon udara za sada neutvrđeni vozač je izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika u desni cestovni jarak, odakle se vozilo odbilo natrag na kolnik, te je došlo do višestrukog prevrtanja kojom priliko je iz vozila ispao muškarac starosti 44 godine, dok je mladić starosti 27 godina u vozilu zadobio višestruke povrede od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Smrt je na mjestu događaja konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. U vrijeme obavljanja očevida promet je tom dionicom bio zatvoren za sav promet od 16.35 do 20.55 sati, te se odvijao obilaznim pravcima.

Ovo je druga smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE