Sudskom obdukcijom utvrdit će se uzrok smrti vozača teretnog vozila koji je u Mursko Središću završio u kući

kamionom u kuću ms
Kamion završio u obiteljkoj kući u Murskom Središću

Policijska uprava međimurska izvijestila je o okolnostima u kojima je teretni automobil udario u kuću u Murskom Središću.

U petak, 6. prosinca oko 14 sati i 45 minuta u Murskom  Središću, Ulici Josipa Broza Tita, 57-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka sa pridodanom poluprikolicom sa šireg područja općine Gornji Mihaljevec, upravljajući iz smjera sjevera u smjeru juga, je iz nepoznatog razloga sišao vozilom van kolnika na uzdignuti nogostup. Potom je vozilom udario u betonski stup električne mreže s kućištem kamere za nadzor brzine, dvorišne ograde te nakon toga u obiteljsku kuću. Ukućani nisu ozlijeđeni. Odbačeni metalni dijelovi udarili su i u parkirano osobno vozilo čakovečkih registarskih oznaka.

Vozač teretnog automobila ostao je prikliješten u vozilu te su ga izvadili pripadnici javne vatrogasne postrojbe, dok je hitna pomoć, nažalost, utvrdila smrt vozača.

Tijelo preminulog vozača je prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se obaviti sudska obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti.

Na mjesto događaja su izašli i djelatnici javnih službi radi sanacije oštećenja na mrežama.

Zbog obavljanja očevida na državnoj cesti od 15:08 do 17:10 bio je obustavljen promet te se odvijao obilaznim ulicama.

Po utvrđivanju uzroka smrti će se kvalificirati događaj.

 

Ostavi komentar