Sestra preminulog Varaždinca Nikole Tureka: Braco, volim te najviše na svijetu

Nikola Turek
Valentina i Nikola Turek, Foto: Facebook

Nikola Turek (30), kojeg je izbola djevojka na Dravi u Varaždinu, noćas je izgubio je bitku za život, ali svima koji su ga poznavali zauvijek će ostati u srcima.

>> Umro Varaždinac kojeg je izbola bivša djevojka

Predsjednik MK Baroker, Nikola Turek (30), bio je radišan, vedar i drag mladić koji je organizirao i podržao mnoge humanitarne akcije, posebno za djecu, sa svojim voljenim klubom.

Nikola je preminuo sinoć dva dana nakon što ga je kraj rijeke Drave u Varaždinu nožem izbola bivša djevojka Nuša B. Pozadina ovog događaja je neprežaljeni ljubavni prekid s kojim se, ni dvije godine kasnije, nije mogla pomiriti 21-godišnjakinja.

Ona je bivšeg dečka cijelo vrijeme uznemiravala, opsjedala i na kraju ipak uspjela namamiti da se nasamo nađe s njom.

Varaždinski liječnici borili su se za Nikolin život, no nakon inducirane kome, njegovo srce je prestalo kucati.

Bivšoj djevojci, Nuši B. (21) određen je jednomjesečni pritvor i morat će se suočiti s kaznenom prijavom za ubojstvo.

Obitelj i prijatelji pokojnog Nikole na društvenim mrežama napisali su bezbroj poruka u kojima izražavaju tugu i nevjericu zbog ove tragedije.

Posebno emotivno od Nikole oprostila se njegova sestra Valentina, koja je napisala:

Dragi moji,
U 00:55 sam ostala bez pola duše, moja utjeha, nada, sreća, život, motivacija za borbu, smijeh, veselje me je napustila. Sve nas je napustila.

Moja đukela anoreksična, moj veliki braco je izgubio jedinu borbu koju je vodio zadnjih dva dana, a to je borba za vlastiti život.

Osjećaji se ne mogu opisat.. Tuga? Jad? Ljutnja? Trenutno ne mogu opisati sve zajedno
Ali šta reći…dovoljna je kriva sekunda i sve se ruši..sve nestaje..

Bolju osobu od svog brata nisam poznavala..i to ne zato što mi je brat nego zbog njegovog prevelikog srca, zato što je bio spreman prije pomoći i vlastitom neprijatelju nego sebi, što ga je naposljetku koštalo i života.

Svi koji su ga poznavali i znali kakva je osoba želim da ga pamtite po njegovim najboljim djelima, osmijesima, pričama, zafrkanciji i iskrenom prijateljstvu! Hvala bližnjima i prijateljima koji su bili uz nas kao potpora bilo preko poruka ili uživo! Nikača će se pamtiti po mnogočemu, od njegove djetinjastosti i česte neozbiljnosti do dečka s tolikim kapacitetom kreativnosti i srcem ispunjenim dobrotom i radošću!

Jedan je život, živite ga, čuvajte svoje bližnje, volite se, svađajte se, ali ne dajte ih ma kakvi god da jesu jer su vaši… jednom tu, sutra više ne.
Trudili smo se imati vjere da će se izvući, ali izgleda da je naš mačak spiskao preko svojih 9 života..

Zauvijek ostaje u našim mislima i srcu! Braco volim te najviše na svijetu i potrudit ću se ovo izdržati ponajviše zbog naših roditelja jer se ne mogu nositi i vjerojatno još duže vrijeme neće moći da su ostali bez vlastitog djeteta.
Zauvijek tvoja mala debela plavuša.

Posljednji ispraćaj Nikole Tureka bit će u utorak, 20. lipnja, u 14 sati na Varaždinskom groblju.

Najnovije vijesti kazuju da će obitelj dati dopuštenje da se Nikolini organi doniraju.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar