Rusvaj ispred Diskača: tučnjava, uvrede, oštećeni automobili u subotnjem izlasku

Policijska uprava Varaždinska očitovala se o incidentu koji se u subotu dogodio ispred noćnog kluba Diskač u Varaždinu. U klub su htjele uči osobe u alkoholiziranom stanju bez zaštitnih maski, što im je zaštitar zabranio.

Osim verbalnog vrijeđanja, došlo je i do fizičkog obračuna i oštećenja osobnih vozila. Policijsko priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti.

– Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad osam osoba starosti 40, 26, 18, 20, 49, 46, 35 i 29 godina.

Kako je utvrđeno, u subotu, 24. listopada oko 21:00 do jednog ugostiteljskog objekta u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu došle su četiri osobe pod vidnim utjecajem alkohola i bez zaštitnih maski u namjeri ulaska u ugostiteljski objekt.

Tom prilikom im je ulazak u ugostiteljski objekt zabranio zaštitar, nakon čega su navedena četvorica porazbijali staklene boce ispred objekta, verbalno vrijeđali zaštitara i fizički ga napali. Zaštitaru su u pomoć iz ugostiteljskog objekta izašle četiri osobe, te su se fizički sukobili sa drugom četvoricom. Prilikom fizičkog sukoba došlo je i do oštećenja dva osobna vozila.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu podnijeli Optužne prijedloge, priopćili su iz Policijske uprave varaždinske.

Ostavi komentar