Na meti kradljivaca i spremišta iz kojih se kradu alati i druge stvari pogodne za preprodaju

policija
Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je osam krađa od čega tri, gdje je počinjena materijalna šteta viša od 1.000 kuna te tri teške krađe, od čega  su u izvješću iz Policijske uprave međimurske izdvojili slijedeće provale:

Provala u spremište

Između 28. studenoga protekle godine i 2. veljače u Prelogu, Ulici Dragutina Antoleka Orešeka, nepoznati počinitelj je provalio u spremište te ukrao naplatke za vozilo, alat i nekoliko paketa električne žice.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Krađa iz spremišta

Između 1. prosinca protekle godine i 2. veljače u Čakovcu, Istarskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog spremišta ukrao motornu pilu. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Krađa u ugostiteljskom objektu

U nedjelju, 3. veljače u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj je u ugostiteljskom objektu sa stola ukrao mobitel. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Prometne nesreće tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda na prometnicima Međimurske županije dogodilo se ukupno šest prometnih nesreća i to prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su: neprilagođena i nepropisna brzina, tri prometne nesreće, nepoštivanje prednosti prolaska, jedna prometna nesreća, nepropisno mimoilaženje, jedna prometna nesreća, ostale greške, jedna prometna nesreća. Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda nije utvrđena.

 

Ostavi komentar