Teška prometna nesreća nedaleko Koprivnice, pet osoba ozlijeđeno

Foto: Klikaj.hr

Jučer oko 22:20 na koprivničkoj zaobilaznici došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno.

– Na otvorenom djelu ceste Štaglinec – Koprivnica 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW daruvarske registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Bmw virovitičke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač koji nije koristio sigurnosni pojas. Tom prilikom je došlo do zanošenja, a potom i slijetanja automobila BMW u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov, poručili su iz PU koprivničko-križevačke.

Foto: Klikaj.hr

U prometnoj je nesreći lakše ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica putnika (24, 21, 21 i 18) u osobnom automobili BMW, dok će se protiv obojice vozača pokrenuti prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

– Uslijed događanja prometne nesreće krhotine, staklo i drugi otpali dijelovi oštetili su osobni automobil Honda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica i osobni automobil Mazda koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica, a koji su se kretali iza automobila VW, stoji u detaljima prometne nesreće.

Foto: Klikaj.hr

Dio ceste Štaglinec – Koprivnica bio je zatvoren za sav promet od 22:45 do 00:55 te se odvijao obilaznim pravcima.

Ostavi komentar