Djevojka autom pokosila policajca na motoru, on je sada u životnoj opasnosti

policija na motoru policajac
Ilustracija

Jučer, 4. srpnja oko 17.40 sati u Ulici kralja Petra Krešimira u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Djevojka starosti 20 godina upravljala je osobnim vozilom Ulicom kralja Petra Krešimira u smjeru Merlićeve ulice, te je započela vozilom skretati u lijevo u prilaznu cestu parkirališta jednog fakulteta, a da prethodno nije propustila službeni motocikl kojim je iz suprotnog smjera zadržavajući smjer kretanja upravljao 30-godišnji policijski službenik Policijske uprave varaždinske.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela osobnog vozila u prednji dio motocikla. Od siline udarca motocikl je odbačen u desno van kolnika i udario u metalnu cijev prometnog znaka, dok je vozač motocikla odbačen na nogostup i udario u metalnu cijev kuće.

Uslijed pada i udara policijski službenik je zadobio ozljede, te je pod djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Zadobivene ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede opasne po život.

Zbog očevida prometne nesreće promet navedenom dionicom bio je zatvoren za sav promet od 18 do 20 sati.

Ostavi komentar