Četiri mladića ukrala auto iz dvorišta, policija ih lovila po cijeloj županiji

Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 65-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. travnja oko 23:00 u ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Ivancu iz dvorišta obiteljske kuće neovlašteno uporabio nezaključano osobno vozilo marke Hyundai.

Policijski službenici postaje Ivanec i prometne policije Varaždin su tijekom kontrole oko 23:35 u Vidovcu uočili otuđeno vozilo, nakon čega su isto pokušali zaustaviti zvučnim  i svjetlosnim znakovima, a koje vozilo se nije htjelo zaustaviti.

Otuđeno vozilo su policijski službenici pratili do Varaždin Brega gdje se zaustavilo, nakon čega su iz vozila izašle četiri osobe koje su se dale u bijeg, ali su nad njima policijski službenici uporabili sredstva prisile i priveli ih na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Varaždin.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su vozilo otuđili četvorica mladića starosti 16, 17, 18 i 17 godina. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih podnijet će se kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Ostavi komentar