Bivši direktor Piškornice Mladen Jozinović kazneno prijavljen zbog bonusa i lažne diplome

Mladen Jozinović
Mladen Jozinović, Foto: klikaj.hr

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenja isprave, objavila je PU koprivničko-križevačka.

Sumnja se da je osumnjičeni u svojstvu odgovorne osobe trgovačkog društva i predstavnika u skupštinama povezanih trgovačkih društava s područja Koprivničko – križevačke županije, povrijedio dužnost zaštite njihovih imovinskih interesa tijekom 2016. i 2017. godine i nezakonito si isplatio 2.416.093,44 kune u bruto iznosu.

Također, sumnja se da je osumnjičenik nabavio lažnu diplomu i potvrdu o položenim ispitima Fakulteta prometnih znanosti, te takve isprave upotrijebio kao prave tijekom 2012. godine prilikom zasnivanja radnog odnosa i upisa akademskog zvanja u radnu knjižicu.

Ovdje se radi o bivšem direktoru Piškornice Mladenu Jozinović, raspisali su se mediji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenja isprave protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar