Cars & Coffee u Varaždinu: Razgledajte super sportske automobile; dolazi i Rimčev C_Two

Cars & Coffee po prvi puta u Hrvatskoj, točnije u Varaždinu, danas od 16.30 do 18.30!

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare suvremenih super automobila i prestižnih old-timera. Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju od 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Nakon Los Angelesa i Chicaga na drugom kraju legendarne Route 66 uslijedili su New York, Evropa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna mreža se širi iz godine u godinu.

Prošle je godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen u susjednoj Sloveniji, a sada se brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) pridružuje Hrvatska!

U nedjelju, 14. listopada, super automobili bit će izloženina Kapucinskom trgu u Varaždinu!

Kako je najavljeno, Varaždinci će u nedjeljno poslijepodne na Kapucinskom trgu od 16.30 do 18.30 sati moći razgledati 80-ak super luksuznih automobila.

Kolona automobila krenut će od tajnog mjesta u Zaprešiću do Varaždina. Karavanu super sportskih automobila će predvoditi Porscheov lead car kojeg će osigurati Porsche Inter Auto.  Predstavit će se i Akrapovič. Publika će imati prilike vidjeti i Rimčev C1 te novi model C_Two.

Ostavi komentar