Brojni Međimurci u humanitarnoj akciji za Milu, pa tako i navijači i igrači Budućnosti Podbrest

Tijekom utakmice s Croatijom, navijači Budućnosti Podbrest skupili su 1.000 kuna za pomoć u liječenje male Mile

Međimurci su poznati po velikom srcu i odazivu kada je u pitanju veliki broj humanitarnih akcija koje se konstantno odvijaju unutar Međimurja, a sjajno su reagirali i na poziv za pomoć za liječenje male Mile.

Tako je redakcija Međimurskih novina dobila tijekom nedjelje obavijesti o uključivanju akciju brojnih naših udruga, stoga smo uvjereni da će novi iznos na humanitarnom računu koji je u subotu dosegnuo oko 1,5 milijuna dolara, tijekom ponedjeljka dosegnuti potrebnu brojku od 2,8 milijuna koliko košta njezino liječenje.

Navijači Budućnosti iz Podbresta pridružili su se velikoj humanitarnoj akciji za Milu

Među onima koji su prikupljali sredstva tijekom nedjeljnog sportskog druženja kako nas izvještavaju čitatelji iz Podbresta bili su i navijači i igrači NK Budućnosti Podbrest koji su tijekom susjedskog derbija sa Croatijom iz Orehovice skupili 1.000 kuna koji idu za pomoć liječenje male Riječanke za koju su uvjereni da će dobiti bitku s teškom bolešću.

Svaka čast navijačima i igračima Budućnosti iz Podbresta, kao svima drugima, znanima i neznanima koji su se uključili u ovu veliku humanitarnu akciju.

Ostavi komentar