BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA za Hrvatsku za 20. – 23. travanj 2019: Tri dana svugdje povoljno!

Subota, 20.4.2019. Biometeorološke prilike će posvuda biti povoljne. Danju će biti sunčano i toplo što će biti poticajno za mnoge meteoropate i kronične bolesnike. Ne očekuju se tegobe uzrokovane vremenom.

Nedjelja, 21.4.2019. Biometeorološke prilike će biti uglavnom povoljne. U drugom dijelu dana se kod izuzetno osjetljivih meteoropata i kroničnih bolesnika mogu javiti umor, manjak energije i glavobolja.

Ponedjeljak, 22.4.2019. Biometeorološke prilike će u prvom dijelu dana biti uglavnom povoljne. Tijekom dana će se pogoršavati, pa se kod osjetljivijih meteoropata mogu javiti umor, razdražljivost i glavobolja. Pojačane tegobe mogu osjećati i kronični bolesnici. Tegobe će biti izraženije na južnom Jadranu.

Utorak, 23.4.2019. Razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike će prevladavati u većem dijelu Hrvatske, dok će na srednjem i južnom Jadranu biti nepovoljne. Kod meteoropata i kroničnih bolesnika može se javiti umor, manjak energije, razdražljivost i glavobolja. Preporuča se lagana prehrana i uzimanje dovoljno tekućine.

izvor: meteo.hr

Ostavi komentar