12.8 C
Čakovec
Petak, 23 veljače, 2024

Zimski spust rijekom Dravom 19. veljače, prijavite se

Zimski spust rijekom Dravom, uz slogan “Naše rijeke, naše blago!” održat će se u nedjelju, 19. veljače, u 09:00 sati.

Rafting klub Matis i ekološka udruga ZEUS pozivaju zainteresirane da se priljuče.

Kao što i sam slogan „Naše rijeke, naše blago!“ kaže, cilj Zimskog spusta rijekom Dravom je poslati poruku i podići sveukupnu svijest o važnosti očuvanja prirodnih bogatstava i biološke raznolikosti kojima rijeka Drava obiluje i predstavlja jedno od najvećih prirodnih blaga ove regije.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane prijatelje prirode i one željne novih avantura da nam se pridruže na već tradicionalnom, devetom po redu, Zimskom spustu, kako bi zajedno poslali poruku za očuvanje i zaštitu prirode objašnjavaju organizatori.

Sudionici mogu sudjelovati vlastitim plovilima, dok za sve one koji ne raspolažu istima organizator je osigurao određeni broj čamaca. Broj mjesta je ograničen stoga požurite s Vašom prijavom.

Plan i program za sve sudionike je slijedeći:
Okupljanje sudionika je u nedjelju, 19. veljače 2017. u 09:00 sati kod prostorija kluba (Izletište Drava/stari dravski bazeni), odakle se organiziranim prijevozom kreće prema Svibovcu Podravskom, nakon čega slijedi spust rijekom Dravom. Predviđeni dolazak u klub je oko 15:00 sati, gdje je uz okrijepu predviđen i nastavak ugodnog druženja.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila: [email protected]

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE