Zavičajno društvo Međimurje u Zagrebu 15. listopada organizira Gospodarski forum

Zavičajno društvo Međimurje u Zagrebu u ponedjeljak 15. listopada 2018. godine organizira Gospodarski forum, koji će se održati u Zgradi VMD grupe, Strojarska ulica 20 u Zagrebu, od 11:00 do 14:00 sati.

Tema ovogodišnjeg Gospodarskog foruma je: Smart City – Smart Region.

Sudionicima Gospodarskog foruma obratiti će se ministar Darko Horvat u ime glavnog pokrovitelja i partnera Foruma, Ministarstva gospodarstva, poduzeništva i obrta RH, u ime Međimurske županije, župan Matija Posavec te u ime domaćina Zavičanog društva Međimurja predsjednik Damir Smrtić.

Cilj Gospodraskog foruma je prezentirati perspektive, prilike i strateški razvoj Međimurske županije, kroz razvoj potencijalnih zajedničkih projekata, predstaviti mogućnosti poslovnog investiranja, te povezati najznačajnije gospodarstvenike Međimurja i ostalih regija Republike Hrvatske.

Uz uvodne prezentacije u panel diskusiji sudjelovati će istaknuti međimurski gospodarsvenici i predstavnici gospodarskih institucija.

Partneri ovogodišnjeg Gospodarskog foruma su: HAMAG- BICRO, Međimurska županija, Hrvatska gospodarska komora, Grad Zagreb, a glavni pokrovitelj i partner je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta RH.

Ulaz je slobodan.

Zbog ograničenog broja mjesta dolazak potvrdite do 11. listopada 2018. na mail: [email protected]

Ostavi komentar