VTV Televizija za ovo ljeto pripremila je zabavne ljetne programe!

vtv televizija
S kalendarskim ljetom, VTV Televizija je za svoje gledatelje ponovno pripremila zanimljive i raznovrsne ljetne programske sadržaje 


Uz dnevni informativni program, središnju emisiju VTV Dnevnik, Otvoreni studio četvrtkom te buđenje radnim danom uz neizostavnu zabavno-
mozaič
nu emisiju Vekerica, ljetni programski sadržaj bit će ležeran, ispunjen aktualnostima i zanimljivostima iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije.  

U emisiji Razgovori upoznat će gledatelje s ljudima koji su ostavili trag u kulturnom, sportskom, političkom, gospodarskom i društvenom životu regije. Od ljetnih vrućina rashladit će vas uz dvije glazbene emisije. Igrajte nam muzikaši posvećeni su zabavnoj i narodnoj glazbi, a Glazbeni in aktualnostima iz popularne glazbe.  

Programski sadržaj upotpunit će i filmska srijeda, ljetni koncerti te bogata arhiva VTV Televizije. Nastavljamo i s našim nedjeljnim kulturnim druženjem uz Kulturni magazin.  

VTV Televizija i ove godine svoje gledatelje vodi uživo na tri hrvatske TOP manifestacije, najznačajnija turistička događanja na sjeverozapadu. Od 30. srpnja do 4. kolovoza sele studio u srce Čakovca gdje će izvještavati o svim sadržajima 55. Porcijunkulova. Deset dana, od 23. kolovoza do 1. rujna, provest će i na najvećoj pozornici na otvorenom – varaždinskom Špancirfestu uz jutarnji i večernji program uživo. 24. kolovoza uz Renesansni festival u Koprivnici vraćaju se u doba kasnog srednjeg vijeka i renesanse.  

VTV Televizija  i ovoga će ljeta u domove gledatelja unijeti atmosferu sa svih važnijih događanja u ovom dijelu Hrvatske. Dobar ljetni provod uz program VTV Televizije je  zagarantiran.    

Zavirite i u našu bogatu arhivu emisija na na vtv.hr, pratite nas na našem youtube kanalu te na društvenim mrežama.  

 

Ostavi komentar