Vladimira Palfi: Ja se nadam da ovo nije kraj Živog zida, ne zanima me saborski mandat

Ivan Vilibor Sinčić Vladimira Palfi
Foto: Facebook/Ivan Vilibor Sinčić

Živi zid postao je privatno vlasništvo jedne osobe, a to je Vladimira Palfi koja odlučuje o svemu, rekao je Bunjac na konferenciji za medije nakon što je suspendiran, Branimir Bunjac održao je konferenciju za novinare na kojoj je rekao da je Živi zid postao privatno vlasništvo Vladimire Palfi, a Ivan Pernar je pak izjavio kako ‘misli da je njegovo vrijeme u Živom zidu završilo’ ako vodstvo stranke, odnosno Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi, uzmu saborski mandat Branimiru Bunjcu. Smetaju mu javne unutarstranačke svađe te poziva vodstvo da pokušaju sjesti za stol i pronaći rješenje problema. Oko svega toga oglasila se i sama Vladimira Palfi, donosi večernji.hr

– Ja se nadam da ovo nije kraj Živog zida. Počeli smo kao savez za promjene i vjerujem da možemo nadrasti ove dječje igre. I danas ne znam koji je problem s Bunjcem i Pernarom, a oni s nama jako slabo komuniciraju. Kad smo imali sastanak Bunjac se pokupio, a Pernar je glasao za odluku o tome tko ide u Europske parlament – objasnila je Vladimira Palfi gostujući u Newsroomu N1 televizije.

Pernarovo ponašanje nije htjela komentirati.

– Mi smo prošli zajedno užasne trenutke. Najgore mi je kad mi se obraća kao Sinčićeva žena. A ja sam osnivačica stranke i bila sam na nebrojenim deložacijama – kroz suze je izjavila Palfi.

 

Ostavi komentar