VARAŽDIN: Udruga Ritam misli poziva na IMPULS – poeziju u kafiću

RITAM MISLI

U organizaciji udruge RITAM MISLI, u srijedu 27. veljače održat će se četrdeset deveti  IMPULS poezija u kafiću, s početkom u 20 sati na već tradicionalno prepoznatljivom mjestu, u Rock Art-u.

Slijedi još jedna večer poezije u kojoj će večer pulsirati u ritmu mladih autora. U svojoj pozivnici za pjesničko druženje organizator ističe :

– Osjetit ćemo snagu riječi i različitost pjesničkog izričaja. Poezija i glazba donose nam ponovno onaj prijeko potreban osjećaj bliskosti i prijateljstva, ljepote trajanja u trenutku uzajamnog darivanja. U najkraćem mjesecu u godini svoje stihove darovat će nam mladi autori iz Maribora i Ivanca, a glazbenim izričajem večer će obogatiti mlade varaždinske umjetnice. Uživat ćemo u stihovima Nine Medved, Mariborčanke koja je svojim govorenjem poezije zauzela visoko mjesto u slam poeziji. Večer će zasigurno biti osebujna nastupom mladog pjesnika Toma Vebera, a njima će se svojom poezijom pridružiti i autorica koja svakako zaslužuje pažnju, Ljiljana Vuglač iz Ivanca.U glazbenom dijelu programa nastupat će već dobro nam znane Lora Breški i Tena Antonija Torjanac. Njima će se po prvi puta pridružiti Tina Nanuk. Pridružite nam se i budite dio IMPULSA koji je čvrsto zakoračio u petu godinu i korača bez predaha.

Koz program će voditi Ljubica Ribić i Milan Novak.

 

 

Ostavi komentar